Nieuwsbrieven 2021

 

Alweer een nieuwe maand. Wat gaat de tijd toch snel! En wat fijn dat het Coronavirus steeds meer op de achtergrond verdwijnt. We zijn dankbaar dat het met alle gezinnen zo goed gegaan is in de afgelopen 1.5 jaar en natuurlijk zijn we ontzettend blij dat bij het wegbrengen en het ophalen van de kinderen er geen extra maatregelen meer nodig zijn....

Zo goed als iedereen is met vakantie geweest en we hebben mooie verhalen gehoord en fantastische foto`s gezien. Voor degene die nog met vakantie gaan, we wensen jullie een hele fijne vakantie toe!

Wij genieten nog heerlijk van onze laatste vakantiedagen en we hopen dat iedereen die ook al op vakantie geweest is net zo hebben genoten!

Wat een heerlijke maand hebben we achter de rug. Een fantastisch thema gehad, veel mooi weer en heel veel gezellige momentjes bij de opvang! Wat is het genieten en wat is het dankbaar werk om vijf dagen in de week jullie kind/eren te mogen verzorgen.

Coronavirus:
Het ziet er na uit dat het Coronavirus steeds meer onder controle komt. Wat ontzettend fijn en wat fijn dat we allemaal gezond zijn 'gebleven'! Toch zullen we bij de opvang nog steeds de richtlijnen moeten hanteren die we de afgelopen jaar ook hebben gehanteerd.

Coronavirus:
Ook het Coronavirus heeft ondertussen de opvang bereikt. Als gezin zijn we gelukkig nog niet besmet geraakt en de kinderen van de opvang ook nog niet. Wel zijn er ouders besmet geraakt en op dit moment van schrijven zit er opnieuw een gezin in quarantaine. We wensen iedereen veel sterkte en beterschap toe!

Wat een heerlijke maand hebben we gehad en terecht heerlijk want wat hebben de kinderen hard gewerkt aan het thema eten en drinken!

Coronavirus:
Wat fijn dat de opvang voor iedereen weer geopend is! Met wat aanpassingen voelen zowel de ouders als de kinderen zich weer helemaal welkom bij de opvang.

Voor iedereen die we nog niet gesproken hebben, de beste wensen voor 2021! We wensen alle ouders en kinderen een heel mooi, liefdevol en gezond nieuwjaar toe.